GADAT! писа:
Джони писа:
Сакън, колега, не си купувай нещо, което ще те откаже за месец, два от хобито. За начинаещ Маската е много по-добър избор. Съвсем не е единствен, разбира се. Ориентирай се според финансите си, не търси най-простия уред, то на техниката за една две седмици се свиква, но като няма възможности се отвиква от хобито.

Късмет в избора. Тук има колеги, които могат да ти дадат много качествени съвети без да подхождат комерсиално - възползвай се.
защо мислиш, че ще ме откаже
То, ни в клин, ни в ръкав...ама да ти кажа една случка от преди няколко дни....
Показвам на един колега, който си продал Джипито и си търси по-евтина техника, един апарат - не ти го препоръчвам на тебе, щото да не кажат другите, че си хваля коня....Та, колегата знае долу горе какво иска от апарата, аз обяснявам, и той накрая ми вика - абе, сложен ми е тоя...и много ми писука. Еми, съмсем приятелски му казвам - що не видиш новите Фишъри - хвалят ги хората.Доволни били./Говорим през цялото време за едни пари около 2000лв за нова апарат/
В туй време другия колега, който върви с нас, казва: ааааа, то и ние сме много доволни от Фишърите. Малко зяпнах, щото знам, че работи с гаражен, ама като кажат Фишър, и аз мълча. Колегата, обаче , продължава: Много сме доволни, щото ходим след тях и сума ти неща вадим, когато те вече смятат, че са приключили мястото......
Та така.
А, каквото с Фишърите, долу горе такова и с гаретите. Земи си един гаражен с две копчета и няма да сбъркаш. Казах ти, че Масаката е добре, щото е относително евтин апарат и ликвиден, ако искаш после да го продадеш. И понеже я спомена. Има и други прилични бмългарски марки. А, ако искаш нещо класно, с много екстри - първо разпитай добре, а най-добре пробвай. Аз Гарет не бих ползвала, даже и да ми го подаряват. Предпочитам гаражен. Но, това е мое мнение.
Тесоро също има добри модели, не е задължително да е последния и най-скъпия. Същото се отнася и за Майнлаб - това пък си е класика в жанра. Моето колебание винаги е било между Майнлаб и нещо друго, ама все ми идват малко скъпи.