Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Закупуване на металодетектор съвет ?

Закупуване на металодетектор съвет ? 25 Ян 2014 23:38 #17135

• jorkata785
  • jorkata785's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 3
Здавейте . Може ли да ми дадете съвет за марка и качество на металодетектор . Попринцип до сега не съм работил, но за всяко нещо има първи път .. "Има ли желание има и начин" ! и най сетне се реших да си купя и да пробвам . За момента бюджета ми е до 1200-1400 лв. Сумата е такава защото ако вземам нещо нека да е по добро , а не след няколко месеца пак да го сменям . . Благодаря !
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 00:03 #17137

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
Колега лош детектор за тези пари няма взимай някакъв щото ако чакаш от колегите съвет всеки е пристрастен и си рекламира неговия. Нито ще ти е първия нито последния детектор само внимавай от къде купуваш и какво купуваш да не попаднеш на някоя сполучлива реплика. :laugh:

И все пак горе долу в кой край на България ще търкаш с него защото има места с много тежки почви и там вече гамата от металдетектори които е добре да ползваш се стеснява?
Последна промяна: 26 Ян 2014 00:11 от Nesho.

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 00:34 #17139

• gyulterius
  • gyulterius's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 115
аз си взех месец октомври аце 150 от мерак към металдетектинга , толкова успях да заделя , и сега съм се прицелил към едно АКА Сорекс Про за 1200лв, разгледай в интернет и сам прецени , за мен с такъв апарат търсенето е удоволствие ++ mdet , ако пък можеш вземи АКА Сигнум за максимална производителност на този вид апарати
Следните потребители изказаха благодарности: dmd_77

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 12:49 #17142

• GADAT!
  • GADAT!'s Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 12
Nesho писа:
Колега лош детектор за тези пари няма взимай някакъв щото ако чакаш от колегите съвет всеки е пристрастен и си рекламира неговия. Нито ще ти е първия нито последния детектор само внимавай от къде купуваш и какво купуваш да не попаднеш на някоя сполучлива реплика. :laugh:

И все пак горе долу в кой край на България ще търкаш с него защото има места с много тежки почви и там вече гамата от металдетектори които е добре да ползваш се стеснява?

прав си ама да ти кажа, че за 1300 лв. който и да вземе едвали ще е проблем

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 17:00 #17147

• SP_Detectors
  • SP_Detectors's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 133
quote="GADAT!" post=17142]Nesho писа:

прав си ама да ти кажа, че за 1300 лв. който и да вземе едвали ще е проблем[/quote]

Ако вземе Гарретт ГТИ2500 е проблем, защото е супер тежък, а цената му е горе долу тази. 1300-1400 лева е 800-900 $,, не виждам кой от топ детекторите ще купи? При повече късмет може да намери Е-Трак на старо или Спектра В3.

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 17:57 #17151

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
Много от скъпите апарати не вършат работа и ако не знаеш какво търсиш ще се прецакаш .Ако знаеш какво ти трябва и от ютуб ще се ориентираш като изгледаш клиповете на марките. Но много клипове са манипулирани с търговска цел . В предния пост се споменава Спектра В3 - голям боклук е , Етрака пък е много бавен . secretemo

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 18:26 #17154

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6766
elmu007 писа:
Много от скъпите апарати не вършат работа и ако не знаеш какво търсиш ще се прецакаш .Ако знаеш какво ти трябва и от ютуб ще се ориентираш като изгледаш клиповете на марките. Но много клипове са манипулирани с търговска цел . В предния пост се споменава Спектра В3 - голям боклук е , Етрака пък е много бавен . secretemo
В много голяма заблуда живееш Е-трак е доста бърз апарат като се има на предвид многочестотната му работа искам да спрете да пишете глупости за апарати които сте виждали само по клипове , аз като говоря за някой лошо или хубаво е на фона на това че съм го взел и тествал , а Е-трак мога да кажа че не само съм го тествал ми съм и работил . Забелязвам , че повечето тук които дават мнения за даден апарат са го виждали само на клипове а да не говорим че 90% от клиповете са много манипулирани , ама един човек като никога не е виждал даден апарат и да си е играл с настройките няма как да знае , и после почват да се говорят глупости как той не работел . Колега ако питаш 100 човека ще получиш 100 различни мнения и всеки ще ти похвали неговия си апарат и това по скоро ще те обърка вместо да ти помогне , за това такъв вид тема като тази не са препоръчителни . Факторите за закупуването на един детектор са няколко . Първо цена , после се интересуваш от почвите в региона в който ще търсиш щото примерно ако си вземеш Гарет или Тесоро и дойдеш по моя край ще си по скоро турист от колкото търсач , след като си се ориентирал в първите две неща другото важно нещо е апарата да не е със сложно настройване защото ако си начинаещ ще срещнеш големи проблеми а също и така да има и информация защото имахме случай с два ДФХ 300 на Лайтс за 2 години никой не можа да ги накара да работят прилично и във нета нямаше и информация след което следва разочерование и продажба . Така че след като се насочиш към някой апарати започваш да гледаш клипчета но не тестове един спрямо друг а само тяхната работа така са най достоверни , после намираш колега с такъв и излизате да го видиш в реални условия смятам че никой няма да ти откаже и чак след това купуваш успех .
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, lyubo, Nesho

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 18:54 #17156

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
За мен Етрака е доста бавен апарат и е мъчение да търся с толкова бавен уред . Но за хора които разполагат с много време за губене е ОК апарата върши работа . secretemo :laugh:
Последна промяна: 26 Ян 2014 20:25 от elmu007.
Следните потребители изказаха благодарности: аматьор

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:00 #17157

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 113
браво джендак това е отговор имам етрак но като им чета коментарите колеги ако не сте пробвали даден апарат моля не коментирайте
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:04 #17158

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на Регионален клуб Кърджали, Модератор в уебсайта на БНФМ
какъв детектор имаш а минелаб ще ти е мечта elmu 007
Последна промяна: 26 Ян 2014 19:05 от hektor.

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:09 #17159

• аматьор
  • аматьор's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 58
маска 4 е малко по бърза от матрака
Следните потребители изказаха благодарности: hektor, elmu007

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:13 #17160

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6766
аматьор писа:
маска 4 е малко по бърза от матрака
Колега гледам много смислен и полезен пост си написал железен си .

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:14 #17161

• hektor
  • hektor's Avatar
  • Офлайн
сигурно е така така ти се иска да е аматьор
Последна промяна: 26 Ян 2014 19:16 от hektor.

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:20 #17162

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...

Закупуване на металодетектор съвет ? 26 Ян 2014 19:20 #17163

• аматьор
  • аматьор's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 58
извинявам се ако съм засегнал някой.етрака е най бързия апарат в нашата галактика.така по малко железен ли съм.
Следните потребители изказаха благодарности: elmu007
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат