Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Да си кажем сбогом.....или довиждане?

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 02 Сеп 2014 19:17 #23296

• satir
  • satir's Avatar
Отварям тази тема в която искам да изложа моето виждане относно металдетектинга като хоби..Повтарям хоби,тъй като аз го практикувам в този му вид.С хобито ми мога да направя компромис,днес то е металдетектинг,утре риболов а в бъдеще друго.Компромис не мога да правя с убежденията си,че гласувайки за партия която ми е наложена а не съм стигнал сам до нея ме прави подозрителен.Това е мое мнение и не ангажирам и не обвинявам никого.
От този момент да се смята,че не съм член на Федерацията и ще помоля админите да изтрият регистрацията ми в този форум.За в бъдеще ще влизам само като гост и само като читател.Имам нужда от време за да преосмисля позицията си.
Желая здраве и късмет на всички колеги.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 02 Сеп 2014 20:01 #23297

• emoxristov
  • emoxristov's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 618
Колега винаги ще има съмнение ние живеем в България. Но когато една единствена партия ни подаде ръка това е шанс да се включим с цел да устояваме нашите интереси. Не е важно колко се пънем че сме много по форумите ,важно е как ще се обединим и подкрепим това начинание. Тук не става въпрос за търсачи , производители , дистрибутори и техните хипотетични произволни . Това е хоби и всеки практикуващ и свързан с него колега от морална гледна точка е длъжен да го подкрепи.
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, Nesho, elmu007

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 02 Сеп 2014 20:28 #23298

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6686
В този момент, когато всички трябва да се обединим за идеята, някои хора се отказват, аз му казвам на това предателство.
СБОГОМ от мен.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, emoxristov, Nesho, elmu007, miro1113

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 02 Сеп 2014 20:43 #23299

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
satir изопачаваш доста нещата . Нищо никой не ти е наложил. Нито на мен нито на който и да е било член на федерацията. Идеална предизборна програма няма както няма идеални политици,партии и хора. Нито Ти нито Аз сме идеални за да търсим и гласуваме за някакви измислени идеали, лидери и партии. Живеем в малка държава и който и да дойде на власт винаги ще се кланя на САЩ, НАТО, ЕС, МВФ, СБ и тн. За момента има една партия доколкото знам и тя се казва Нова Алтернатива в чиито предизборни намерения е заложено едно от нещата които желаем. Нека да гласуваме за нея, да и дадем шанс пък какво ше стане само времето ще покаже .
Последна промяна: 02 Сеп 2014 20:53 от Nesho.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, kaveiros, mitko, elmu007

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 02 Сеп 2014 20:50 #23300

• kaveiros
  • kaveiros's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Лош и дебел
  • Получени благодарности 12817
Аз също не бих подкрепил нито една съществуваща партия и нито един политик. Мисля обаче, че случая е по-различен, няма да гласувам, за никоя партия, а за моите убеждения на свободен човек! Смятам, че за първи път ми се дава подобна възможност. Не ме интересува нито цонев, нито монев или някой друг престъпник! АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ, А СРЕЩУ ТЯХ! Точно, за това ще подкрепя инициативата на Федерацията!
Смятам, че решението на Сатир е крайно, предполагам не съзнава добре каква е идеята. Няма значение какво ти е хобито, дали лов, риболов, авиомоделизъм, ние няма да гласуваме, за хобито, а за нашите права като свободни хора! Срещу мутрите, милиционерщината, престъпниците, платените идиоти-мафиоти като соларов и чобанов и тем подобни низши обекти
Като гласувам и нищо да не стане, поне ще съм им теглил една майна на всичките мръсни копелета, с гласа си!
Следните потребители изказаха благодарности: comander, skita6t, mitko, Nesho, elmu007, yon, Nexus

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 02 Сеп 2014 21:29 #23301

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
satir ! Без прякото ни участие в законодателна и изпълнителна власт никога и от никой не би ни се дало възможноста да прокараме промените в закона които ни интересуват не си ли го разбрал вече !! Какво има да преосмисляш толкова ?
Следните потребители изказаха благодарности: mitko

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 03 Сеп 2014 00:12 #23304

• elmu007
  • elmu007's Avatar
  • Офлайн
  • Блокиран
  • Получени благодарности 930
Приятелю satir , незнам лигавиш ли се, но поста ти е много обезпокоителен във всяко едно отношение , това не е нормално .
На практика от сега съществуващите партии , един адекватен и здраво мислещ българин , няма коя да припознае за своя .Но тази партия -" Нова алтернатива" е поела ангажимент към нас хората на това прекрасно хоби . Този ангажимент , тя може и да не го спази , времето ще покаже , но така или иначе и без това няма за кой да се гласува , а трябва , защото турците , циганите и тъпите копелета винаги гласуват на 100 % и мафията винаги печели . И народа е помиярски ,не се вдига и кво прайм - мрем .

Поста ти даже и на мен ми идва в повече . :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: comander, mitko, FLORE, Nesho, miro1113

Да си кажем сбогом.....или довиждане? 03 Сеп 2014 07:45 #23307

• ConceptionJunction
  • ConceptionJunction's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 434
С изключение на Монтана федерацията е издигнала свои кандидати във всички избирателни райони, а преференциалния вот дава възможност издигнатия от федерацията кандидат да бъде избран за депутат. Е, на кой още не му е ясно, че федерацията е издигнала НАШИ кандидати и реално участва в изборите, а дали ще има депутати зависи единствено от хората , които искат законодателни промени свързани с хобито металдетектинг.

Не участието в изборите и не гласуването за кандидатите на федерацията е ПОДКРЕПА за сегашното положение и законодателство! Имате само един месец да агитирайте и работите за кандидатите на федерацията ако искате ПРОМЯНА!

Satir, приятелю, ПРОМЯНАТА изцяло зависи от всеки един от нас и не си струва да се отказваш на финала! Горе главата, има за какво още да се бориш и да постигаш победи!
Последна промяна: 03 Сеп 2014 07:51 от ConceptionJunction.
Следните потребители изказаха благодарности: skita6t, mitko, FLORE, miro1113, dmd_77, Nexus
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат