Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ТЕМА: Събор

Събор 12 Ян 2016 21:50 #37328

• mpm79
  • mpm79's Avatar
  • Офлайн
  • Не е член на БНФМ
  • Получени благодарности 26
Колеги кога и къде ще е следващият събор по металдетектинг.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

Събор 12 Ян 2016 23:28 #37329

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Това е много хубав въпрос . yes
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.

Събор 13 Ян 2016 17:40 #37344

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
mpm79 писа:
Колеги кога и къде ще е следващият събор по металдетектинг.

Зависи от къде си ние , в ловешко още не сме открили новия сезон , значи предстои сбирка .
А националния ще е , сигурно , чак юни .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

Събор 17 Ян 2016 19:07 #37525

• vanko853
  • vanko853's Avatar
  • Офлайн
  • - Не е член на БНФМ -
  • Получени благодарности 29
А националния къде ще е тази година.
Това е големия въпрос.

Събор 17 Ян 2016 19:45 #37526

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
vanko853 писа:
А националния къде ще е тази година.
Това е големия въпрос.

Според мен където трябва да си е , в Сливек .
Видяхме миналата година Варна , не бе добре !
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, nasko75, FLORE

Събор 17 Ян 2016 20:26 #37529

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
Няма да е лошо тази година националният да е Пловдивско, в центърът на България,че там работите са доста напушени,и хората от него район да видят че търсачите не правим нищо лошо.
Но лошото е че в Пловдив федерацията няма клуб.
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Следните потребители изказаха благодарности: nasko75, niki stoianov, FLORE, Nesho

Събор 17 Ян 2016 20:31 #37530

• asparuh
  • asparuh's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 2277
Е тогава имат време да открият клуб
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, Fastext, vanko853, miro1113

Събор 19 Ян 2016 12:07 #37634

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6736
Fastext писа:
Няма да е лошо тази година националният да е Пловдивско, в центърът на България,че там работите са доста напушени,и хората от него район да видят че търсачите не правим нищо лошо.
Цецо то хубаво ама кой ще го организира !

Събор 19 Ян 2016 12:08 #37635

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
asparuh писа:
Мисията невъзможна ! Освен ако Нешо не се захване , ама той пък е много над тия работи :laugh:
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, FLORE, miro1113

Събор 19 Ян 2016 13:42 #37655

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
djendaka писа:
asparuh писа:
Мисията невъзможна ! Освен ако Нешо не се захване , ама той пък е много над тия работи :laugh:

Той може ама не му се занимва ианче съм сигурен че ще го направи на чарвения площад в Москва ... :laugh: :laugh: :laugh:
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh

Събор 19 Ян 2016 13:50 #37658

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
FLORE писа:
djendaka писа:
asparuh писа:

Той може ама не му се занимва ианче съм сигурен че ще го направи на чарвения площад в Москва ... :laugh: :laugh: :laugh:
Как да му се занимава след като те тези събори са бошлав работа , освен за събиране и зарибяване на хората да може тъз федерация да им опъне кинтите за членския внос не виждам за друго ко може да се използват .
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, FLORE

Събор 19 Ян 2016 14:03 #37660

• Nesho
  • Nesho's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 4419
FLORE писа:
djendaka писа:
asparuh писа:

Тук си много прав. Който се захване с тва трябва да е човек който истински да вярва и да е убеден в себе си човек добре познат на търсачите от Пловдив. Аз не съм този човек, то се вижда . Аз собствените си противоречия по някой въпроси по които федерацията има единодушие немога да изгладя камоли да обяснявам и убеждавам други хора.
Последна промяна: 19 Ян 2016 14:03 от Nesho.

Събор 19 Ян 2016 14:07 #37663

• Fastext
  • Fastext's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1260
djendaka писа:
Fastext писа:
Цецо то хубаво ама кой ще го организира !

Ми Бат женко,ко се спотайва. laugh Е ще му помогнете разбира се. Стига е зачервявал бузите наготово по чуждите събори. sorry
А пък и сигурно в Пловдив има стабилни колеги които ще помагат.
Някой мърши трябва просто да се смажат! Някой истини трябва просто да се кажат,аз не съм добър, не съм велик, не съм безгрешен,но не съм боклук и неща да бъда...
Следните потребители изказаха благодарности: mitko, FLORE, Nesho

Събор 19 Ян 2016 14:29 #37665

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • Офлайн
Вижте националния събор не е майтап работа , един или двама колкото и да са сериозни няма как да я свършат така , че да не си чешем езиците напразно . В предвид че не едно такова мероприятие се събират 400-500 души на които трябва да им се осигурят условия , Българите ще се оправят някак си ами чужденците ? Понякога те са над 50 души на практика дошли в нищото . Базата дори и да е осигурена и да има място за всички , постоянно възниква нещо на което трябва да се обърне внимание и някой да тича . Идва момента с осигуряването на храната , момента с мястото-шатрите за производители и търговци там каква хамалогия е не е истина , подготовка на полигон за тестове и терен за състезания , ако някой си мисли че човек или двама могат да го свършат много се лъже . Знам какво е да се направи един регионален събор за 100-200 човека и като се има на предвид че го правя винаги на едно и също място и имам пълната подкрепа на домакините и тяхното съдействие , ако нямам едни 7-8 човека които са от самото начало до самия край с мен които да следят и помагат за всичко , нищо няма да се получи . При мен и да не се получи ще си кажем регионален събор претупана работа , но не можем да си позволим подобно нещо да се случи с националния .
Следните потребители изказаха благодарности: comander, asparuh, mitko, FLORE, Fastext, miro1113, akulata88, cat

Събор 19 Ян 2016 14:35 #37668

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6671
djendaka писа:
Вижте националния събор не е майтап работа , един или двама колкото и да са сериозни няма как да я свършат така , че да не си чешем езиците напразно . В предвид че не едно такова мероприятие се събират 400-500 души на които трябва да им се осигурят условия , Българите ще се оправят някак си ами чужденците ? Понякога те са над 50 души на практика дошли в нищото . Базата дори и да е осигурена и да има място за всички , постоянно възниква нещо на което трябва да се обърне внимание и някой да тича . Идва момента с осигуряването на храната , момента с мястото-шатрите за производители и търговци там каква хамалогия е не е истина , подготовка на полигон за тестове и терен за състезания , ако някой си мисли че човек или двама могат да го свършат много се лъже . Знам какво е да се направи един регионален събор за 100-200 човека и като се има на предвид че го правя винаги на едно и също място и имам пълната подкрепа на домакините и тяхното съдействие , ако нямам едни 7-8 човека които са от самото начало до самия край с мен които да следят и помагат за всичко , нищо няма да се получи . При мен и да не се получи ще си кажем регионален събор претупана работа , но не можем да си позволим подобно нещо да се случи с националния .
А може да трябват и хора за шамарене на този, и онзи. Такива като Флорето, дето само си просят и вика-удари ме. angry
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Следните потребители изказаха благодарности: FLORE, cat
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератори: Slavitoooo, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, Ilia, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат