Регистрираните потребители имат достъп до пълната база на форума като виждат всички теми и публикации.
Регистрация във форума се допуска единствено за членове на БНФМ.

За членство в БНФМ - натиснете тук 
За регистрация във форума - натиснете тук

Добре дошли, Гост
Username: Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 12:32 #47190

• Slavitoooo
  • Slavitoooo's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 14410
Последна промяна: 28 Окт 2016 12:35 от Slavitoooo.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, FLORE, cat, Valentinian-2

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 13:39 #47192

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6691
Още едно доказателство колко са необразовани (тъпи) журналистите. Преди избори винаги пишат за нас. Добре, че поне е публикувала мненията на Илия и Джендака.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 28 Окт 2016 13:41 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 17:25 #47193

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
  • Член на БНФМ и модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 5022
Мисля че статията е добре написана и отразява и двете страни.
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ

Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога.
Това, което не е добра раса на този свят е плява.
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 17:53 #47194

• pitbuls
  • pitbuls's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 231
Тъй,ама пак почнаха с акциите.

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 20:01 #47197

• mitko
  • mitko's Avatar
  • Офлайн
  • Член на УС на БНФМ
  • Получени благодарности 6691
FLORE писа:
Кое е добре? Че сме над 50 хил., или, че металотърсачите са забранени за ползване уреди. Тая да не си мисли, че тУЙ гърми. Трябваше да и подарите едно пойнтерче на емо, да си го ползва за вибратор.
СТАНИ ЧЛЕН НА БНФМ. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Измяната на престъпния режим е патриотизъм, а патриотизмът по отношение на престъпна държава - това е измяна!
Последна промяна: 28 Окт 2016 20:03 от mitko.
Следните потребители изказаха благодарности: miro1113, Valentinian-2

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 20:26 #47198

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
mitko писа:
FLORE писа:
Кое е добре? Че сме над 50 хил., или, че металотърсачите са забранени за ползване уреди. Тая да не си мисли, че тУЙ гърми. Трябваше да и подарите едно пойнтерче на емо, да си го ползва за вибратор.

Както виждаш са написани мненията на Илия , Джендака и на други , специално журналистката не взема позиция против нас. Дава трибуна и на двете страни да кажат това което мислят.

Следните потребители изказаха благодарности: Radislav

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 21:01 #47199

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
  • Получени благодарности 6773
FLORE писа:
mitko писа:
FLORE писа:

Както виждаш са написани мненията на Илия , Джендака и на други , специално журналистката не взема позиция против нас. Дава трибуна и на двете страни да кажат това което мислят.
Много си прав Флоре , аз не знам дали сте изчели цялата статия или бързате да коментирате големите заглавия и ако е так поне си направете трудът да го направите . Бяха представени и двете страни и поне нито една моя дума не беше завъртяна или преинъчена , журналистката няма как да знае точно как е ситуацията но за да напише статията взима много мнения а те са на зам. министърката на полицията нашите и на археолози и ги пише едно към едно за което може да има само моето уважение . Бях загубил изцяло доверие в медиите но се оказа че все още иматакива които отразяват нещата едно към едно , да не говорим че това е най големия Бургаски ежедневник и съществува от както се помня . Не виждам какво негодувате по добре ли беше като БТВ ни представи , за 50 000 металотърсача и че в балкана във всяка къща има машинка е извадка на полицията тях ги устройва да подържат този мит за да могат да си оправдават заплатите на едно напълно ненужно звено . Аз съм доволен че за първи път не сме само от страната на престъпниците !
Следните потребители изказаха благодарности: Mila, comander, lyubo, FLORE, miro1113, messor, Valentinian-2

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 21:06 #47200

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
  • Член на УС на БНФМ, Председател на БНФМ регионален клуб Бургас, Модератор в уебсайта на БНФМ
pitbuls писа:
Тъй,ама пак почнаха с акциите.
Почнаха стягайте се и за Бургас се готви нещо голямо ама така е преди избори трябва да се печелят точки и тъй като наркотиците , проституцията , кражбите на коли и другите мошенгии са разпределени между големите за да се отчита дейност и оправдават заплати и да се набират точки пред ЕС останаха дребните кокошкарски кражби и иманярството , а в България всеки който има металдетектор е иманяр и е престъпник не зависимо че има хора които не са стъпвали на друго място освен на плажа .
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, FLORE, cat, Valentinian-2

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 21:19 #47202

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Ще ни тарашат то е ясно . Особено тия от нас които са криви на БАТСАЛИ . Освен всичко идват избори , бат Гойко гръмко оповестява в предизборните дни какви облаги ще има за хора работещи на над 50 км. от дома , какво ще се направи за еди какво си . Нормално е и снас да се подложи на предизборната агитация .
И същата тази зам . министър Бони петрунова , лично ми е подписала заявлението за регистрация на металдетектора с предисловието , че не подлежи на регистрация.
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, cat

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 21:39 #47209

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
За вас не знам но, аз съм в много добри и приятелски отношения с БАТСЕЗАМ , така че мен тези акции не ме претисняват много. ;)

Следните потребители изказаха благодарности: djendaka

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 21:43 #47214

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
miro1113 писа:
Ще ни тарашат то е ясно . Особено тия от нас които са криви на БАТСАЛИ . Освен всичко идват избори , бат Гойко гръмко оповестява в предизборните дни какви облаги ще има за хора работещи на над 50 км. от дома , какво ще се направи за еди какво си . Нормално е и снас да се подложи на предизборната агитация .
И същата тази зам . министър Бони петрунова , лично ми е подписала заявлението за регистрация на металдетектора с предисловието , че не подлежи на регистрация.
Миро тя и жената си каза , че няма ясен регламент за използването на металдетектор в България , а ние за какво се борим толкова години не е ли точно за ясния регламент за използване на металдетектора и практикуване на хобито .
Следните потребители изказаха благодарности: asparuh, FLORE, miro1113

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 21:55 #47219

• miro1113
  • miro1113's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Просто човек
  • Получени благодарности 3864
Лошото е че само ние си говорим , евала на журналиста . Защото едните които трябва да говорят или мълчат , за да си пазят хляба или плюят срещу нас , за да си пазят далаверката от кражбите в музеите и на археологическите обекти .
Защо не питат големите нумизмати от де им идат колекциите , че и те против нас . Управниците само лапат и не ги е еня за нищо освен за колко ще краднат днес . Има ли смисъл да продължавам като само ние си го коментираме .
Ако човек изпусне $100 банкнота и злато за $10 , то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !
Следните потребители изказаха благодарности: djendaka, FLORE, messor

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 22:25 #47225

• djendaka
  • djendaka's Avatar
  • На линия
Светлиту лайнара продължава да се излага коментира статията във вестника и говори за някви списъци и имена в полицията , нещастника поне да си беше направил трудът да я прочете че става от смешен по смешен
Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, FLORE

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 22:31 #47226

• FLORE
  • FLORE's Avatar
  • Офлайн
djendaka писа:
Светлиту лайнара продължава да се излага коментира статията във вестника и говори за някви списъци и имена в полицията , нещастника поне да си беше направил трудът да я прочете че става от смешен по смешен

Човека си мисли че всички са като него на тази схема да дава лични данни на куките кой си е купил детектор от него и който не е техен член се тропа пак там в родната полиция . Това не трябва да те учудва той работи така като доносничи.

Следните потребители изказаха благодарности: Slavitoooo, djendaka, messor, rublata

Една публикация на БНФМ в Черноморски ФАР 28 Окт 2016 22:44 #47228

• cat
  • cat's Avatar
  • Офлайн
  • - Член на БНФМ -
  • Получени благодарности 1881
На 40% ние сме си виновни за отношението към нас , някой от нас с много малки изключения да е допуснал журналист до себе си има и такива които ще напишат истината а не евтина сензация горните статии доказват това . Журналята търсещи сензация гледат да пишат за нещо непознато за масовия читател за де не разберат че лъжат нагло но когато ходим закачулени и навеждаме глави сякаш вършим нещо нередно само им съдействаме . АААА си дано го прочетат , на плажа най често се намира фолио и халки от кенчета .
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Модератори: Slavitoooo, Ilia, djendaka, skita6t, yaponetsa, FLORE, hektor, dertlibey, admin

Контакти

Илия Илиев

Председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Ловеч 5500

Ул. Цар Освободител 33, ет. 2, ап. 3

Тел. 0898584502

Електронна поща: info@metaldetecting.bg

Иван Джендов

Заместник-председател на Българска национална федерация по металдетектинг

Тел. 0887933802

Георги Георгиев

Адвокат