gyulterius писа:
чета постоянно, мен недей ме мисли , музея ще си запази екстра качеството , другото на борсата , а това с IQ''то , не си ми главата да знаеш какво аз знам ... и такива определения като умопомрачителна глупост си ги запази за друг
колега gyulterius нямам за цел да се заяждам с теб. Просто след няколко твои поста така и не разбрах кой обвиняваш в случая и каква ти е позицията. Ето сега например в последния си пост казваш
музея ще си запази екстра качеството , другото на борсата Добре съгласен съм със теб и може би точно така стоят нещата в Англия но ти освен да констатираш общоизвестното нещо друго казваш ли с тва си изречение някаква позиция изразяваш ли? Например в един от постовете си по горе казваш цитирам--ключовата дума е опазване , но кой пък ще тръгне да показва на някой красива златна, конска апликация , или златна фибула като може да я продаде за съответната сума на дебеловраткото който съответно ще я пласира по веригата...яд ме е че такава история каквато има България е в ръцете на хора които ги боли уя за историята ... кинтата е важна -край на цитата И сега по повод на тая твоя констатация и по повод на изречението по горе с дебелия шрифт искам да те питам -Ти би ли се ядосал ако занесеш на музея златна и бронзова апликация и златна и бронзова фибула при което от музея проявят интерес само към златото а към бронза не?
Ако случайно отговора на въпроса ми ти е --Не не бих се ядосал щото знам че съм постъпил правилно и щото не съм от тези дето ги боли уя за историята бих искал да те питам тогава има ли някаква
позиция на недоволство в това твое изречение
музея ще си запази екстра качеството , другото на борсата или си чешеш езика само ?
Случайно ако пък решиш да се ядосаш на това че от музея проявят интерес само към златото а към бронза не то тогава защо те учудва и се ядосваш толкова на решението на някой да продаде намереното вместо да го занесе в музея?